Tilbake
Lars Halvor Andreassen 1.jpg
Lars Halvor Andreassen
Lars Halvor Andreassen
Lars Halvor Andreassen
Lars Halvor Andreassen

James Bond

Framsyninga er sett saman av to uavhengige produksjonar.

«James Bond»

Dette stykket er ein scenisk versjon av den ikoniske filmen GoldenEye. Det er laga som teikneserieteater, ei leiken og actionfylt uttrykksform full av humor, harselas og kjende referansar.

Skodespelarane brukar ikkje kostymer eller kulisser; alt frå motorsyklar til pinballmaskinar vert gjort levande gjennom aktørane sine eigne kroppar. Når dei så skal spele ut ein to timar lang film på berre 20 minutt, er det klart at dette blir ei framsyning i eit forrykande tempo.


«Rett under nesa på oss»

Ekteparet Herman og Viktoria Kakk lever liva sine tilsynelatande utan bekymringar. Men når Herman ein dag heilt uventa seier han vil skiljast, vert verda til Viktoria snudd på hovudet. Brått kjem ho i sentrum av ei dramatisk politietterforsking.

Også i dette stykket blir scenebilda laga med skodespelarane sine eigne kroppar. I tillegg brukar dei enkle objekt til å utfordre publikum sin fantasi. “Rett under nesa på oss” er eit engasjerande drama som balanserer hårfint mellom latter og mørke løyndomar.​

Lærarrettleiing

Last ned:
Informasjonsark til plakat.

Om utøvarar og produsentar

  • Arrangert av: Sogn og Fjordane fylkeskommune

Om kunstnar / utøvar / gruppe

Feil Teater er et teaterkompani med 15 medlemmer, og lager både produksjoner med hele kompaniet og i mindre konstellasjoner. Forestillingene varierer i størrelse og uttrykk, men felles for dem er at de springer ut fra kompaniets erfaringer med Jacques Lecoq-tradisjonen. Teksten er aldri det eneste bærende elementet, og forestillingene kjennetegnes ofte av et visuelt og fysisk språk som kommuniserer direkte til publikum. Sommeren 2017 turnerte Feil Teater med forestillingen Rinnanbanden med regissør Kjell Moberg. Høsten samme år, produserte Feil Teater forestillingen "Jeg har skrevet en liste over ting som er viktig her i livet i Oslo".

Kompaniet har tidligere vært på turné med DKS med forestillingene James Bond,  Rett under nesa på oss og Alice i Eventyrland i Trøndelag, Akershus, Møre og Romsdal og Vestfold. Høsten 2018 produserer kompaniet forestillingen De kaller meg Påsan i samarbeid med Teater Innlandet.

Ved siden av arbeid i kompaniet har skuespillerne engasjementer ved blant annet Riksteatret, Folketeatret, Teater
Innlandet og Brageteatret det kommende året.

Publikumskommentarer